Toukokuu 2020

SUOJAIMET
Lenkki Oy Kankaanpäässä valmistaa suojaimia teollisuuden sekä koulutus- ja palvelusektorin tarpeisiin. Materiaalina on VTT:n testaama kotimainen kuitukangas Fibrella® Shield. Suodatustekniikka perustuu materiaalin sähkövaraukseen, johon partikkelit tarttuvat. Materiaali on saanut Öko-tex sertifikaatin, eikä näin ollen sisällä haitallisia kemikaaleja.

SUU-NENÄSUOJUKSET
Materiaalin suodatustehokkuus ja hengitysvastus vastaa standardin EN14683:2019 tyypin II tasoa. EN14683 standardi määrittelee vaatimukset leikkauskasvonsuojille, ns. kirurgisille suu-nenäsuojuksille. Suu-nenäsuojukset vähentävät altistumista taudinaiheuttajille tilanteissa, joissa on pisaratartunnan vaara. Suojuksia voidaan käyttää myös sairastuneilla, jolloin pisaroiden leviäminen yskiessä tai aivastaessa vähenee. Materiaali ei suojaa veri- ja eriteroiskeilta eikä ilmateitse leviäviltä taudinaiheuttajilta.

Lenkki Oy Suu-nenäsuojus

-Kahdella taitoksella, sopiva nenä- ja leukalinjaan
-Muotoileva nenäkappale
-Nauhakiinnitys sopivan kireyden löytymiseksi
-Suojus ei ole tiivis reunoiltaan
-Yksi koko, sopii useimmille
-Kertakäyttöinen, enintään yhden työvuoron ajaksi

HIUKKASILTA SUOJAAVAT SUODATTAVAT PUOLINAAMARIT

Materiaalin suodatustehokkuus ja hengitysvastus vastaa standardin EN149+A1:2009 FFP2 NR tasoa ilman materiaalin lämpökäsittelyä ja syttyvyysvaatimusta. Standardi määrittelee vaatimukset hengityksensuojaimille, jotka suodattavat ympäröivän ilman hiukkas- ja nesteaerosoleja, kun suojain on tiiviisti kasvoilla. FFP2 tason suojain vähentää ilman aerosolipitoisuutta kymmenesosaan ympäröivästä ilmasta 95 %:lla käyttäjistä edellyttäen, että käyttäjä on koulutettu suojaimen käyttöön. Materiaali soveltuu COVID19- taudilta suojaavien suodattavien puolinaamareiden valmistamiseen epidemian aikana.

Lenkki Oy Puolinaamari
-Kuppimalli
-Muotoileva nenäkappale
-Kuminauhakiinnitys naamarin pysymiseksi tiiviisti kasvoilla
-Yksi koko, sopii useimmille
-Kertakäyttöinen, enintään yhden työvuoron ajaksi

HUOMIOITAVAA: Lenkki Oy:n Suu-nenäsuojuksen ja Puolinaamarin suojan tehoa ei ole testattu standardien mukaisesti eikä tuotteita ole sertifioitu, ainoastaan käytetty materiaali on VTT:n testaamaa. Tuotteita ei saa käyttää, jos käyttäjän on saatava standardien mukaista suojaa tautien aiheuttajia vastaan.


OTA YHTEYTTÄ. PYYDÄ TARJOUS.

Pakkauskoko: 10 kpl/paketti, minimitilaus 50 kpl/nimike
Lenkki Oy, Annamaija Mäkilouko tj. Puh: 050-5238290, sähköposti: annamaija.makilouko@lenkki.fi, käyntiosoite: Sillanpäänkatu 3, Kankaanpää


Lähteet: Fibrella® Shield -tuote-esite, https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirus/ohje-suu-ja-nenasuojus, Työterveyslaitos FFP2 ja FFP3 SUOJAIMEN VALMISTAJAN TARKISTUSLISTA 6.5.2020, Suominen Corporation