Toukokuu 2020

SUOJAIMET
Lenkki Oy Kankaanpäässä valmistaa suojaimia teollisuuden sekä koulutus- ja palvelusektorin tarpeisiin. Materiaalina on VTT:n testaama kotimainen kuitukangas Fibrella® Shield. Suodatustekniikka perustuu materiaalin sähkövaraukseen, johon partikkelit tarttuvat. Materiaali on saanut Öko-tex sertifikaatin, eikä näin ollen sisällä haitallisia kemikaaleja.

SUU-NENÄSUOJUKSET
Materiaalin suodatustehokkuus ja hengitysvastus vastaa standardin EN14683:2019 tyypin II tasoa. EN14683 standardi määrittelee vaatimukset leikkauskasvonsuojille, ns. kirurgisille suu-nenäsuojuksille. Suu-nenäsuojukset vähentävät altistumista taudinaiheuttajille tilanteissa, joissa on pisaratartunnan vaara. Suojuksia voidaan käyttää myös sairastuneilla, jolloin pisaroiden leviäminen yskiessä tai aivastaessa vähenee. Materiaali ei suojaa veri- ja eriteroiskeilta eikä ilmateitse leviäviltä taudinaiheuttajilta.

Lenkki Oy Suu-nenäsuojus

-Kahdella taitoksella, sopiva nenä- ja leukalinjaan
-Muotoileva nenäkappale
-Nauhakiinnitys sopivan kireyden löytymiseksi
-Suojus ei ole tiivis reunoiltaan
-Yksi koko, sopii useimmille
-Kertakäyttöinen, enintään yhden työvuoron ajaksi

 

HIUKKASILTA SUOJAAVAT SUODATTAVAT PUOLINAAMARIT

Materiaalin suodatustehokkuus ja hengitysvastus vastaa standardin EN149+A1:2009 FFP2 NR tasoa ilman materiaalin lämpökäsittelyä ja syttyvyysvaatimusta. Standardi määrittelee vaatimukset hengityksensuojaimille, jotka suodattavat ympäröivän ilman hiukkas- ja nesteaerosoleja, kun suojain on tiiviisti kasvoilla. FFP2 tason suojain vähentää ilman aerosolipitoisuutta kymmenesosaan ympäröivästä ilmasta 95 %:lla käyttäjistä edellyttäen, että käyttäjä on koulutettu suojaimen käyttöön. Materiaali soveltuu COVID19- taudilta suojaavien suodattavien puolinaamareiden valmistamiseen epidemian aikana.

 

Lenkki Oy Puolinaamari
-Kuppimalli
-Muotoileva nenäkappale
-Kuminauhakiinnitys naamarin pysymiseksi tiiviisti kasvoilla
-Yksi koko, sopii useimmille
-Kertakäyttöinen, enintään yhden työvuoron ajaksi

 

HUOMIOITAVAA: Lenkki Oy:n Suu-nenäsuojuksen ja Puolinaamarin suojan tehoa ei ole testattu standardien mukaisesti eikä tuotteita ole sertifioitu, ainoastaan käytetty materiaali on VTT:n testaamaa. Tuotteita ei saa käyttää, jos käyttäjän on saatava standardien mukaista suojaa tautien aiheuttajia vastaan.


OTA YHTEYTTÄ. PYYDÄ TARJOUS.

Pakkauskoko: 10 kpl/paketti, minimitilaus 50 kpl/nimike
Lenkki Oy, Annamaija Mäkilouko tj. Puh: 050-5238290, sähköposti: annamaija.makilouko@lenkki.fi, käyntiosoite: Sillanpäänkatu 3, Kankaanpää


Lähteet: Fibrella® Shield -tuote-esite, https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirus/ohje-suu-ja-nenasuojus, Työterveyslaitos FFP2 ja FFP3 SUOJAIMEN VALMISTAJAN TARKISTUSLISTA 6.5.2020, Suominen Corporation

Julkaistu kohteessa Yleinen

Joulukuu 2019

Pohjakuvat nettisivuilla

Ylpeänä julkaisemme päivitetyt nettisivut, jossa on pohjien kuvat.
Kuvat löytää helposti yläpalkista tuotteiden ja palvelujen alta.  Klikkaamalla pohjakuvaa se suurenee.
Ja vielä lisää pohjakuvia on tulossa seuraavien kuvausten jälkeen.

Työntekijöitä haussa

Haemme ruiskuvalukoneiden hoitajaa urakkaluonteiseen 1-, 2- ja 3-vuorotyöhön Kankaanpäähän.  Haku VMP Kankaanpään kautta.
Haemme myös muottimestaria alumiinisten valumuottiemme korjaamiseen ja sisäänajoon.  Aloituspaikka on Orivedellä, mutta mahdollinen työpisteen muutto kesällä Kankaanpäähän.  Haku suoraan Lenkkiin.
Molemmat paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Ylimääräisiä tuotantolaitteita myynnissä

Teemme tilaa varastoomme ja siksi myymme tuotannosta poistettuja ylimääräisiä koneita.  Kysy lisää Jerry Kerolalta.

Toivomme kaikille onnellista ja menestyksellistä vuotta 2020!

Julkaistu kohteessa Yleinen

Huhtikuu 2019

ECO TECO mielessä?
Muodonnettu huopapohjallisemme on valmistettu 81 %:sti kierrätetyistä PET-pulloista.
Kaverina oleva TR-pohja on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä massasta.
Suunnitellaan yhdessä sopiva ECO-paketti!

UUSI MIESTEN TR-POHJASARJA VALMIINA

Pitävä talvipohja 6088, sopii paljon käytössä oleviin lesteihin, esim. ”Keijoon”. Saatavana koot 40-48.

PINKOPOHJIIN PEHMEITÄ ALUEITA

Messuterveisiä Milanon Lineapellestä
Bartoli ja Texon valmistavat valmiita pinkopohjarainoja, joihin voidaan valita erilaisia materiaaleja asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi kannalle tai päkiäalueelle voidaan valita pehmeää latexia. Pienemmätkin määrät onnistuu näin valmistaa.

SPIKE+ -JOUSTONASTAPOHJAT PITÄVÄT SISÄLLÄ JA ULKONA
Vaativan kehittelyn tuloksena tuomme ensi talveksi markkinoille nastapohjat, jotka pitävät sisällä turvajalkineen tavoin ja ulkona jäällä purevat kuin liukueste. Lisäksi joustavat nastat vähentävät painetta lattiapintaan.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Lokakuu 2018

Yhteistyössä valmistettu pohjallinen on tehty Progda Oy:n Xampion-tuotteeseen

XAMPION AUTTAA JALKAPALLOILIJAA KEHITTYMÄÄN

Xampion-järjestelmä auttaa jalkapalloilijoita kehittymään tekemällä jalkapallosta tavoitteellista, motivoivaa ja entistä hauskempaa ainutlaatuisen suoritusdatan avulla. Xampion tarjoaa myös valmentajille ainutlaatuisen työkalupakin pelaajien teknisten ja fyysisten suoritusten sekä kehityksen seurantaan. Xampion auttaa treenaamaan fiksummin ja pelaamaan paremmin.

Lue lisää Xampion tuotteesta xampion.com sivuilta

VALMISTAMME MEISTINTERIÄ MYÖS ASIAKKAILLEMME

EVA-, NAHKA- ja PU- POHJIA
Meiltä saa edelleen PU-pohjia Solepex-muoteilla. Uutena valikoimiinne on tullut EVA- ja NAHKApohjat, jotka valmistetaan aina asiakkaan umriksen ja mallin mukaan. Katso kuvat sivuiltamme ja tule katsomaan laajempi valikoima paikanpäälle! Meiltä saa myös uudet mallit ja muotit tarvittaessa vain asiakkaan omaan käyttöön.

 

Julkaistu kohteessa Yleinen