Yritys

Lenkki Oy

Lenkki Oy on perustettu v. 1974 sen aikaisten merkittävimpien kenkätehtailijoiden toimesta. Yritys tarjoaa edelleen kenkäteollisuuden raaka-aineita, komponentteja ja palveluita. Asiakkainamme ovat kaikki merkittävät suomalaiset jalkinevalmistajat sekä Puolustusvoimat. Muita markkina-alueita ovat Pohjoismaat sekä Baltian. Vientiä on noin 20 % liikevaihdosta.

Kasvavia sektoreita ovat terveys-turvallisuus -ala, joka sisältää liikkumisen turvallisuutta ja työergonomiaa edistäviä ratkaisuja sekä ortopedisiä tuotteita. Toinen kasvava sektori on eläintarvikeala, jossa tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Tuotantoyksikkömme sekä tuotesuunnittelu- ja mallityöpajamme toimii Kankaanpäässä. Siellä on monipuoliset mahdollisuudet tuotekehitys- ja mallimuottitarpeita ajatellen. Tuotekehittäjämme asiantuntemus on asiakkaidemme käytettävissä. Tyypillisimmillään tuotekehityksemme on asiakaskohtaisten prototyyppien ja niistä muodostettavien uusien reseptuurien luomista. Kehittämistyötämme on myös yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, jolloin etsimme yhdessä ratkaisua materiaaliteknisiin haasteisiin.

Lenkki Oy:n omia tuotekehityksen tuloksia ovat mm. patentoidut kiertojäykkä pinkopohja ja lämmin Fenomex -monikerrospohjallinen. Myös Grip+ ja Spike+ by Solepex TM -ulkopohjat ovat tuotekehityksemme tuloksia.

Lenkki Oy on SATRA:n (Shoe and Allied Trade Research Assosiation) jäsen.

Arvomme

  • Asiakkaan uuden ja ainutlaatuisen liiketoiminnan mahdollistaminen ja kasvattaminen
  • Hyvinvoiva ihminen ja elinympäristö
  • Turvallisuuden ja terveyden edistäminen suojavarusteilla, ortopedisillä tuotteilla, bioaktiivisilla tuotteilla
  • Ihmisen hyvinvoinnin edistäminen työssä ja kotona, luonnossa ja kaupungissa, maalla ja vedessä, lemmikkieläinten kanssa
  • Kierrätys, uusio- ja hyötykäyttö

Miksi Lenkki?

Muun muassa näistä asioista saamme asiakkailtamme kiitosta.

Läheinen yhteistyö

Toimimme alihankkijana tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Luotettavuus

Luotettavuutemme näkyy muun muassa toimitusvarmuudessa ja alihankintasopimuksissa.

Monipuolisuus

Emme valmista vain tiettyjä tuotteita, vaan pyrimme suunnittelemaan asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavan ratkaisun.

Tarvitsetko luotettavaa valmistajaa?

Lähetä meille viesti tai soita!