Kenkien ulkopohjat

Valmistamme Lenkki Oy:n omien tai asiakkaiden muoteilla ruiskuvalukoneilla eri materiaaleista ulkopohjia. Käytämme pääasiassa lämpömuovautuvaa kumia sekä käytöstä poistettujen renkaiden uusiokumia. Saatavilla on ”pitää ja puree” Grip+ by Solepex® -kitkapohjia, joissa on tehty edistyksellistä tuotekehitystä liukastumisen torjuntaan. Grip+ TR 5976 on voittanut Kuningaskuluttaja -ohjelman testin “Pitävät naisten talvipohjat 2012”. Liukkaalle jääkelille kehittämillämme Spike+ by Solepex® pohjilla kävelet liukastumatta myös sisällä, ilman erillistä säätöä. Lisäksi valmistutamme pohjia omien tai asiakkaan muottien mukaisesti kumista, polyuretaanista (PU), EVA:sta (etyleeni-vinyyli-asetaatti), nahkapohjia, komposiittivahvikkeita.

ELT+

End of Life Tyre -pohjat sisältävät uusiokumia käytetyistä autonrenkaista. Ne sopivat erinomaisesti talven kuin kesän vapaa-ajan- ja ulkoilujalkineisiin.

GRIP+

Grip+ by Solepex® tuotesarjassa yhdistetään kahta erikovuista materiaalia, mikä takaa erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden.

SPIKE+

SPIKE+ by Solepex® pohja vastaa haastavaan tilanteeseen, jossa nastapohjan täytyy pitää sekä sisä- että ulkotiloissa.

TR-pohjat

Termoplastisesta TR-kumista saadaan kestävät pohjat vapaa-ajan- ja ulkoilujalkineisiin.

Nahkapohjat

Nahkapohjat valmistetaan asiakkaan oman umriksen mukaan. Nahan vahvuus on 3, 4 tai 5 mm useilla värivaihtoehdoilla.

PU-pohjat

Polyuretaanipohjat sopivat hyvin työjalkineisiin, sillä niitä on saatavana öljynkestävinä, antistaattisina ja sähköäjohtavina.

EVA-pohjat

EVA-pohjat valmistetaan asiakkaan oman umriksen mukaan. Väreinä ovat mm. valkoinen ja musta, jossa randi beigenä tai tumman harmaana.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Lähetä meille viesti tai soita!